Державний навчальний заклад

"Лисянський професійний аграрний ліцей"

на головнуфотофінал

   ДНЗ "Лисянський професійний аграрний ліцей" запрошує Вас на навчання для отримання повної загальної середньої освіти та оволодіння професіями. Навчально – виховний процес в ліцеї здійснюють досвідчені педагогічні працівники з повною вищою освітою. Навчальні кабінети і лабораторії професійного ліцею оснащені всім необхідним для повноцінного якісного навчання. Маємо гуртожиток для проживання учнів, які цього потребують.

Мова (мови) освітнього процесу - українська.

Уперше День англійської мови вшанували в 2010 році з метою святкування та утвердження багатомовності та культурного розмаїття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН.
Дату для святкування Міжнародного дня англійської мови обрано в пам'ять про видатного англійського поета Вільяма Шекспіра.
Цього дня викладачка англійської мови ДНЗ "Лисянський ПАЛ" Микитенко О. О. запросила здобувачів освіти на інформаційну зустріч з елементами тренінгу та інформаційного дайджесту "English is cool!"
Під час спілкування ліцеїсти ознайомилися з історією свята, з цікавими фактами про англійську мову та взяли участь у тренінгу, прагнучи вдосконалювати свої знання з англійської мови.
2304241

 2304242230424323042442304245