Державний навчальний заклад

"Лисянський професійний аграрний ліцей"

на головнуфотофінал

   ДНЗ "Лисянський професійний аграрний ліцей" запрошує Вас на навчання для отримання повної загальної середньої освіти та оволодіння професіями. Навчально – виховний процес в ліцеї здійснюють досвідчені педагогічні працівники з повною вищою освітою. Навчальні кабінети і лабораторії професійного ліцею оснащені всім необхідним для повноцінного якісного навчання. Маємо гуртожиток для проживання учнів, які цього потребують.

Мова (мови) освітнього процесу - українська.

20 березня весь світ відзначав день нашої планети. Свято запроваджене з ініціативи Організації Об'єднаних Націй. Дату обрали не випадково: 20 березня - день весняного рівнодення, коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку. Цього дня викладач біології закладу освіти Оксана Шкрибнюк провела разом із здобувачами освіти екологічну годину "Земля і люди: проблеми та шляхи їх вирішення", де було звернено увагу на проблеми, які створює людина своєю діяльністю, та шляхи їх недопущення і вирішення. Адже саме людина має дбати про свій великий дім, ім'я якому - планета Земля.
Майстрами виробничого навчання Ольгою Буртовою, Катериною Колотило, Світланою Олійник та Вікторією Савельєвою цього дня було ініційовано екологічний десант на території закладу.
2103241
2103242
21032432103244210324521032462103247